Patisseriecursus Dag 25: Vier soorten friandises

door Rachel op 06/05/2012

in Avonturen

cakies' patisserie uitdaging

Op de 25e dag van de cursus zat ik lekker met mijn snowboard in Frankrijk! Even een lang weekendje met vrienden de sneeuw in, het was heerlijk! Ik heb daardoor helaas wel de eindopdracht van de vierde module gemist, maar gemist of niet, de eindopdracht zou ik doen!

Ik heb uiteindelijk thuis de eindopdracht gemaakt. We moesten vier soorten friandises maken. Friandises zijn kleine lekkernijen. Je krijgt ze in een restaurant vaak na het dessert bij de koffie of thee. Ik heb ervoor gekozen om de friandises rond een thema te maken, het thema is Nederland geworden. Ik heb oranje mini abrikozen bavarois, mini sinaasappel meringue taartjes, rood-wit-blauwe macarons  en mini appeltaartjes gemaakt.

Ze waren erg goed gelukt, alleen de macarons konden voor mij wel wat beter. De friandises waren ook super lekker, ik heb ze uitgedeeld aan mijn familie en iedereen vond ze heerlijk!

 

Friandises

Mijn overheerlijke friandises!

{ 2 reacties… lees ze hieronder of voeg één toe }

Laat Een Reactie Achter

Vorige artikel:

Volgende artikel: