Patisseriecursus Dag 24: Oscartaart

door Rachel op 05/05/2012

in Avonturen

cakies' patisserie uitdaging

Op deze dag was er geen uitleg, maar moesten we direct aan de slag. We kregen een recept en verder werden we volledig ‘los’ gelaten.

Het was een erg leuke dag, vooral ook omdat we een super leuk en lekker recept mochten maken. We hebben Rudolph van Veen’s Oscartaart gemaakt. Dit is een overheerlijke chocoladetaart. Rudolph heeft deze taart tijdens een van de Oscaruitreikingen mogen maken, vandaar dus de naam Oscartaart. In zijn versie stond er ook een klein Oscarbeeldje van chocola bovenop de taart, die konden we helaas niet namaken. We hebben wel van chocola een soort filmrolletjes versiering gemaakt om toch in het filmthema’s te blijven.

Het eindresultaat was best mooi, en nog super lekker ook nog!

 

Oscartaart

Een grote en vier kleine Oscartaartjes

Laat Een Reactie Achter

Vorige artikel:

Volgende artikel: